Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ArcelorMittal разработи нов вид стомана за трансформатори

24.07.2014   |   Технологии
 

Водещият производител на стомана ArcelorMittal представи нова категория електротехническа стомана (GOES), която ще съдейства на производителите на трансформатори да отговорят на съвременните екологични цели и да постигнат оптимален баланс между цена и производителност, съобщиха от компанията. "GOES се произвежда от горещовалцувани рулони силициева легирана стомана с различна дебелина, чиято специфична зърнеста структура е еднакво ориентирана, така че да способства за магнитна проводимост с висока степен на ефективност. Тази характеристика е особено важна за промишлените производители на електрически трансформатори, подчертаха от ArcelorMittal.

"Забелязахме промяна в решенията за закупуване през последните няколко години - от акцент върху първоначалните разходи към загриженост за общите експлоатационни разходи през целия жизнен цикъл на продукта", заяви Зигрид Якобс, директор за направлението за електрически стомани на ArcelorMittal Global R & D. "Клиентите искат да постигнат най-добри резултати по отношение на потреблението на енергия и емисиите в околната среда - особено за трансформаторите, които работят непрекъснато. Нашата подобрена стомана GOES предлага отлично решение за това", допълни той.

     
Източник: CWIEME Berlin; ec.europa.eu; снимка: CWIEME

Ключови думи: ArcelorMittal   стомана   GOES   трансформатори  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...