Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шрак Техник представи нова гама разединители със стопяеми предпазители

28.07.2014   |   Технологии
 
Шрак Техник обяви новата гама разединители със стопяеми предпазители ARROW II. Те са насочени към приложения в уредбите ниско напрежение съгласно изискванията на IEC/EN 60439-1, за разпределението на електроенергията в разпределителни табла за промишления сектор, външни захранвания и трафопостове, както и в строителството.
 
"Разединяването под товар и високата комутационна възможност са едни от основните предимства на ARROW-LINE. При тях контакта се формира чрез вкарване на ножовият елемент на NH предпазителя в гнездото на разединителя. Други отличителни черти на стопяеми предпазители ножов тип NH са: опростена селективност, видимо разделяне, токоограничаване. Освен това чрез смяната на вложката предпазителният елемент възстановява функциите. Това са причините, поради които стопяемият предпазител е предпочитан и днес", обясняват производителите.
 
Характерна особеност на разединителите ARROW-LINE е специалната система на контакт, която дава възможност за постоянно натоварване на разединителите от 1000А. Този контакт има и по-ниско контактно съпротивление, като по този начин намалява загубите.
     
Източник: Шрак Техник

Ключови думи: Шрак Техник   ARROW II   разединители   предпазители   трафопостове  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...