Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton оборудва E4 Computer Engineering с решения за резервно електрозахранване

04.08.2014   |   Технологии
 
Eaton инсталира непрекъсваемите токозахранващи устройства в италианската ИТ компания E4 Computer Engineering. Най-новото централизирана инфраструктурна услуга на E4, предлагана за създаване на частни облаци, бе оборудвана с готовото за виртуализация резервно електрозахранване 9PX UPS и електроразпределителните устройства на Eaton.
 
"Като се има предвид че управлението и защитата на силовото електрозахранване са толкова жизнено важни за виртуалните машини, колкото са и за физическите сървъри, компанията се нуждаеше и от UPS технология, която да може да гарантира непрекъснатостта на електрозахранването, да осигури целостта и верността на данните и да се интегрира лесно с Vsphere на VMware и HyperV на Microsoft. Друго ключово предизвикателство беше да се оборудва E4 VSTONE с UPS система, която предлага възможности за измерване, както и такава с висока енергийна ефективност", обясниха от Eaton.
 
9PX UPS е съвместим с всички основни софтуерни решения за виртуализация и може лесно да се интегрира във виртуализираните среди с помощта на софтуера Intelligent Power. Той се включва в системите за управление на виртуални машини и интегрира функциите за управление на електрозахранването, като с негова помощ могат да се управляват включително UPS и PDU устройства. Софтуерът IntelligentPower може да бъде конфигуриран автоматично да задейства миграцията на живо на виртуалните машини към back-up устройство.
 
"Електроразпределителните устройства (ePDU) на Eaton бяха избрани и поради тяхната патентована система за монтаж, която е специално проектирана за работната среда на центровете за данни за да предоставя максимална достъпност и да се съвместява с всички стандартни 42U IT рами/шкафове. Давайки възможност на потребителите да наблюдават, контролират и проследяват потреблението на електроенергия, включително точни измервания на волтове, ампери, ватове и киловат-часове, електроразпределителните устройства допринасят и за контрола на оперативните разходи като дават всеобхватен поглед върху разпределението на електроенергията", допълниха от Eaton.
 
Основаната през 2002 г. E4 е специализирана в доставката на специализирани компютърни инфраструктурни решения за научни и изследователски работни среди, както и за решения за центрове за данни за предприятия. Сред клиентите на компанията са някои от най-престижните европейски изследователски центрове, включително Европейската организация за ядрени изследвания (CERN) в Женева.
     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   E4 Computer Engineering   резервно електрозахранване   9PX UPS   електроразпределителни устройства  

Област: Реализации  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...