Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Международна изложба за електрическо оборудване ELEX 2014

25.09.2014   |   Предстоящо
 

Между 25 и 28 септември в Istanbul Expo Center в Истанбул, Турция ще се проведе третото издание на международния изложбен форум за електрическо оборудване, материали и решения за пренос и разпределение на енергия ELEX 2014, съобщиха от Marmara Fair Organization, съорганизатори на събитието.

Изложителите са доставчици на продукти, услуги и оборудване за цикъла на производство на електричество, пренос и разпределение. Изложбените браншове са разделени в четири основни категории: Електричество; Пренос на електрическа енергия; Електроразпределение, контрол и защита; Тестване, измерване и поддръжка.

„От тази година разширяваме обхвата на изложението като добавяме нови сегменти в областта на електрооборудването и електроматериалите. Трите основни направления са външни, сградни и вътрешни инсталации. В паралел с по-широкия продуктов каталог, инициираме мероприятия и за увеличаване на посещаемостта на ELEX, за да засегнем по-голяма част от сектора”, информират огранизаторите.

     
Източник: Marmara Fair Organization

Ключови думи: ELEX   електрооборудване   електроматериали   изложение   електроенергетика  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...