Electrical Bulgaria  

IGE+XAO Group представи новости в PLM и CAD системите

Наскоро IGE+XAO Group разшири своето продуктово предлагане и засили присъствието си на атрактивни пазари чрез нови иновативни продукти и значими постижения, съобщиха от представителството у нас ИЖЕ+КСАО Балкан.

"Компанията представи на пазара нова версия на софтуерното приложение SEE Electrical и стартирането на SEE Web Catalogue - нова услуга, позволяваща на потребителите да теглят уеб каталози на електротехническо оборудване и да ги използват директно в софтуера.

Два нови пакета допълват предлагания PDM софтуер: SEE Project Manager LT-интуитивен софтуер за управление на техническа документация, представляващ удобно решение за екипи целящи бързо разгръщане, висок ръст на развитие и незабавна възвръщаемост на инвестициите, както и SaaS (Software as a Service) решението SEE Project Manager in the Cloud, позволяващо управление и споделяне на проекти и електротехнически данни от всяка точка на света чрез интернет", заявиха от ИЖЕ+КСАО Балкан.

"IGE+XAO също ще предложи на пазара SEE 3D Electrical - ново 3D обкръжение, посветено на проектирането и поддръжката на електрически системи, което скоро ще бъде интегрирано с разнообразни софтуерни решения на групата, и по-специално с модулите SEE Electrical Expert Panel (проектиране на ел. табла и шкафове), Synoptic (синоптично окабеляване) за SEE Electrical Cabinet Layout.

До края на 2014 г. IGE+XAO Group ще бъде в състояние да предложи пакета 3D Panel, снабден с разширени маршрутизиращи функции, целящи оптимизиране дължините на кабелите и пътищата на жиците, както и на индекса на запълване на кабелните канали.

С всички тези нови решения можете да се запознаете на Innotrans Берлин (23-26.09.2014), както и на панаира в Хановер (13-16.04.2015г.)", поясниха от ИЖЕ+КСАО Балкан.

"Повече от 28 години IGE+XAO Group се занимава с дизайн, производство, продажба, внедряване и поддръжка на богата гама PLM и CAD продукти, създадени  да подпомагат производителите в проектирането и поддържането на електротехническата част на всяка една инсталация. Фирмата предоставя пълен набор от електротехнически CAD/PLM софтуерни приложения, предназначени за всички сектори на промишлеността. В международен план в компанията работят 385 души, в 29 филиала локализирани в 17 страни по света.  IGE+XAO Group има продадени 79 725 лиценза, което я превръща в утвърден лидер в производството на CAD системи за електротехническото проектиране", допълниха от представителството.

     
Източник: ИЖЕ+КСАО Балкан

Ключови думи: ИЖЕ+КСАО Балкан   IGE+XAO Group   PLM и CAD продукти  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...