Electrical Bulgaria  

DTS ще проведе семинар в сътрудничество със Socomec и Shihlin

DTS ще проведе традиционния си семинар Technical Day на 24 септември т. г. от 9:00 ч. в хотел "Холидей Ин", София, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията. В събитието ще участват лектори от Socomec (Франция) и Shihlin (Тайван), на които DTS е официален представител и сервизен център у нас.

Алеш Йенко, регионален мениджър на Socomec за ECE, ще представи новата организация в Socomec. Винко Божич, мениджър бизнес развитие на Socomec CP ще представи модулни UPS системи с високо КПД – модулни UPS конфигурации, базирани на високоефективната технология Green Power на Socomec.

Акцент в презентацията ще бъдат още технологията DIRIS Digiware, която съвместява комплексни електрически и неелектрически измервания, новите многофункционални измерители DIRIS B & DIRIS G на Socomec, както и новият конфигурационен софтуер за многофункционалните измерители на електрически величини DIRIS и на измерителите за електропотребление COUNTIS.

Джереми Вогт, продуктов мениджър на Socomec PCS EE, ще представи на публиката новите модели за автоматично превключване на резерва от фамилията ATYS на Socomec.

Във втората част на семинара Хелън Су, регионален мениджър на Shihlin за Европа, ще презентира тайванския производител и неговата дейност в Европа. Оуен Хсу, продуктов мениджър на Shihlin, ще представи автоматични прекъсвачи - въздушни ACB, в лят корпус MCB, модулни MCCB, контактори,  дефектнотокови и моторни защити на Shihlin.

Участието на самия семинар и на организирания след него коктейл са безплатни, след предварително потвърждение за присъствие на e-mail: dts@dts.bg.

     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS   Socomec   Shihlin   Shihlin Еlectric   UPS системи   DIRIS   COUNTIS   ATYS   автоматични прекъсвачи  

Област: Предстоящо  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...