Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Булгартрансгаз търси фирма за проектиране и изграждане на дизел-генераторна станция

Булгартрансгаз стартира процедура за избор на изпълнител, който ще осъществи проектиране и изграждане на аварийна дизел-генераторна станция.

Предметът на поръчката включва изработване на инвестиционен проект, съгласуване на инвестиционния проект с възложителя и специализираните контролни органи, получаване на разрешение за строеж, упражняване на авторски надзор, доставка на необходимите материали и оборудване (без доставената от възложителя дизел-генераторна станция), строително-монтажни работи, дейности за приемане на обекта и получаване на документи за въвеждането му в експлоатация от компетентните органи.

Прогнозната стойност на поръчката е 250 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 16 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Булгартрансгаз

Ключови думи: Булгартрансгаз   дизел-генераторни станция   дизел-генератори  

Област: Обществени поръчки  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...