Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

TDK-Lambda представи новости в захранващите блокове HWS

15.09.2014   |   Технологии
 
TDK-Lambda представи гамата AC/DC захранвания HWS-A, които включват пет модела с номинална мощност от 15 до 150 W и покриват широк спектър от клиентски приложения, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на TDK-Lambda у нас. Утвърдената гама HWS, излязла на пазара през 2005 г., е изцяло обновена, но размерът на продуктите остава същият.
 
"Захранващите блокове HWS-A са напълно съвместими по форма и функция с предишната гама HWS. Те намират приложение в индустриалната автоматизация, управлението на процеси, LED дисплеи и информационни табла, тестова и измервателна апаратура, телекомуникации. Новите полупроводникови компоненти не само намаляват теглото с 12%, но и увеличават до 3% ефективността при пълно натоварване (до 91% ефективност) и до 4% по-висока производителност при ниски натоварвания. Консумираната мощност на празен ход също е значително по-ниска, като по този начин се допринася за намаляване на въздействието върху околната среда", обясниха от Ехнатон.
 
Работещи с универсален вход от 85-265 VAC (47-63 Hz), моделите HWS-A с мощност 50, 100 и 150 W включват корекция на фактора за активна мощност (PFC) и всички модели съответстват на EN61000-3-2. HWS-A покрива изискванията по SEMI F47 в горната граница на входящото напрежение. 
 
Всеки от моделите 15, 30, 50, 100 и 150 W е оборудван с номинални изходи 3,3, 5, 12, 15, 24 и 48 VDC. Работният температурен диапазон е по-широк, отколкото на предшественика му: от -10 до +50° C при пълно натоварване и до 70° C с подходящо намаляване на номиналната мощност.
 
Всички модели отговарят на изискванията на EN55011/EN55022, FCC и VCCI крива B за проведени и излъчени електромагнитни смущения. 
 
Гамата HWS-A на TDK-Lambda съответства на стандартите за безопасност UL/CSA/EN 60950-1 и UL508 (с капак), има маркировка CE, съответства на директивите за НН и RoHS (за ограничаване на опасните субстанции) и се доставя с удължена гаранция.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   TDK-Lambda   захранващи блокове   HWS-A  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...