Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Елпром Трафо спечели златен медал за иновативен трансформатор на МТП Пловдив

Елпром Трафо спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив за своята разработка на иновативен сух трансформатор. Трансформаторът се отличава с намотки, заляти със смола, мощност 630 kVA и коефициент на трансформация 20/0,4 kV.
 
"Благодарение на смолата, която е негорима и не отделя опасни газове, новоразработеният трансформатор е възможно най-безопасен. При евентуална авария на устройството не е възможно неговото взривяване и не би имало нанесени щети на помещението, в което е монтиран. При този продукт липсва възможност за разлив на масла или други химически течности, като по този начин е намалена до минимум възможността за замърсяване на околната среда", коментираха производителите.
 
Трансформаторът на Елпром Трафо бе отличен и с наградата за иновативен продукт, присъждана от Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) на специализираната изложба за електроника и електротехника Елтех, която се провежда в рамките на Международния технически панаир.
     
Източник: Елпром Трафо

Ключови думи: Елпром Трафо   Международен панаир Пловдив   трансформатори  

Област: Технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Новини от МТП Пловдив

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...