Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Siemens и КИИП Пловдив проведоха семинар за електропроектанти

Siemens България и КИИП Пловдив проведоха съвместен семинар за електропроектанти на тема "Системи и решения за енергийна ефективност и пожарoизвестяване от Siemens" на 28 октомври т. г. в Пловдив.
 
В рамките на събитието бе представена системата за сградна автоматизация DesiGO, която се състои от графична станция, свободно програмируеми контролери, интерфейс за интеграция, стаен контрол и готови приложения за енергийна ефективност. Проекти с DesiGO са изпълнени в Сити клиник, зала Арена Армеец, България мол и офис сграда Инфинити тауър и и др.
 
Други акценти бях системата за домашна автоматизация Synco Living и готовите решения за управление на ОВК инсталации с контролери Synco. Гостите имаха възможност да се запознаят и със специалната програма за избор на ОВК оборудване HIT (HVAC Integrated Tool). 
 
Сред представените решения за енергиен мениджмънт на Siemens бяха мрежови анализатори за енергиен мониторинг Sentron PAC и PC-базираната система за енергиен мениджмънт Powermanager. Лекторите представиха още и проекти за енергиен мениджмънт, реализирани в България – в завода на Оптикс в гр. Панагюрище и във винарната Черноморско злато в Поморие.
 
Участниците в семинара имаха възможност да се запознаят и със системата за пожароизвестяване на Siemens Cerberus PRO. Бяха демонстрирани средствата за проектиране, отдалечен мониторинг и управление, както и специалните детектори, предназначени за среди с тежки условия, и възможностите за комуникация на пожароизвестителната система Cerberus PRO със системи за сградна автоматизация.
 
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   Сименс   електропроектанти   сградна автоматизация  

Област: Електроапаратура   Събития  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
е-книги Електромобилност 2024
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...