Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Noark Electric с успешно участие на Energy Expo 2014

01.12.2014   |   Бизнес
 
Noark Electric Europe отчете успешно участие в изложението Energy Expo 2014, което се проведе през октомври т. г. в беларуската столица Минск. Компанията представи своето широко портфолио, включително най-новите предложения в офертата си.
 
От 1995 г. събитието традиционно привлича вниманието на водещи международни и местни производители на хардуер, технологии и материали в областта на енергетиката, опазването на околната среда, пестенето на енергия и електроапаратурата. Днес изложението е едно от най-големите по рода си в региона на ОНД и балтийските държави.
 
В Energy Expo 2014 участваха над 320 фирми от 15 страни (Австрия, Беларус, Германия, Естония, Италия, Китай, Литва, Полша, Русия, Турция, Финландия, Франция, Чехия, Швейцария, Швеция), включително най-големите местни фирми за производство и инженеринг, както и голям брой от техните чуждестранни партньори, интересуващи се от доставката на продукти и технологии за Беларус.
 
"Висока посещаемост на щанда на Noark показа голям интерес не само към продуктите, но също така и компанията като цяло. Повече от половината от всички посетители бяха съществуващи клиенти", споделиха от дружеството.
     
Източник: Noark Electric

Ключови думи: Noark Electric   Energy Expo  

Област: Събития  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...