Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Язаки България стана работодател на годината

15.12.2014   |   Бизнес
 

Язаки България получи наградата "Работодател от реалния сектор, обявил най-много работни места за продължителна заетост и наел на тях кандидати, насочени от бюро по труда" от Агенцията по заетостта на XI годишна церемония "Работодател на годината" в София.

През тази година компанията обяви 530 работни места и нае 486 служители в своя завод в Ямбол. В него се произвеждат електрически инсталации за Renault, Ford и Daimler, които се изнасят главно за Испания, Франция, Турция и Словения.

Язаки България е регистрирана през ноември 2006 г. в Ямбол, а през март 2007 г. започва производство на кабелни инсталации. През 2012 г. Yazaki купи производствена база на Миролио в Сливен.

     
Източник: Агенция по заетостта

Ключови думи: Язаки България   Yazaki   Агенцията по заетостта   Работодател на годината   електрически инсталации   кабелни инсталации  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...