Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric представи нова партньорска програма за производители на табла - 05.01.2015

05.01.2015   |   Начало»Бизнес
 

Schneider Electric представи нова партньорска програма, предназначена за лицензирани производители на електроразпределителни табла. Компанията предлага различни нива на партньорство, всяко от които помага на участниците да се развиват в своята техническа и пазарна област, като след време могат да преминат на следващо ниво.

Лицензираните партньори могат да използват утвърдени продукти ниско напрежение като Blokset, Okken, MB301 и MB401 или средно напрежение Nex, SM6 и RM6. Schneider Electric насърчава своите лицензирани партньори да работят по съвместни проекти, които имат за цел развитието на общия бизнес.

"Ние предлагаме пълна техническа подкрепа по отношение на производството, сертифицирането и цялостното обучение на персонала, тестовете за качество, техническата и промоционалната документация, подходящите за партньора комуникационни материали, като предоставяме и специализирани услуги, които ще спомогнат за увеличаване на конкурентноспособността на партньора. В същото време, лицензираните партньори отговарят на критериите за качество на Schneider Electric, внедряват всички приложими стандарти и могат да осигурят определени обеми, които гарантират промотирането на марката Schneider Electric пред техните клиенти", обяснява Валери Шабан, директор на направление Power Panel Builders.

Разпределителните табла на Schneider Electric са изцяло типово тествани, имат сертификати и са оптимизирани за местните условия.

В момента в програмата са се присъединили около 400 участници — по-голямата част са в бързо развиващи се региони като Китай или страните от Персийския залив, а останалата част са в Европа, Тихоокеанския регион и Югоизточна Азия.

Повече за партньорската програма на Schneider Electric може да намерите в сайта на компанията.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   производители на табла   ел. табла   разпределителни табла  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...