Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

100 зарядни станции на ABB за електромобили ще бъдат инсталирани в Дания и Швеция

05.01.2015   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Датският оператор в областта на електрическата мобилност Clever ще разшири зарядната си мрежа в Дания и Швеция със 100 мултистандартни бързи зарядни устройства на постоянен ток ABB Terra 53.

Мрежата ще продължи да се разраства в други държави с подкрепата на европейската програма за финансиране TEN-T - политика на ЕС за транспортна инфраструктура, въведена през януари 2014 г.

ABB и Clever си сътрудничат от 2012 г., когато стартира националната мрежа от зарядни устройства в Дания. През 2013 г. Clever добави допълнителни 50 бързи зарядни устройства (зареждане в рамките на 20-30 минути) на ABB, с което мрежата достигна общо 100 локации. Тя поддържа всички съвременни електрически превозни средства на датския пазар.

Terra 53 дава възможност зарядните станции да се наблюдават дистанционно, след което програма за обслужване на зарядните устройства осигурява бързо отреагиране на евентуални потребности от обслужване или поддръжка. Свързаната платформа на ABB позволява на зарядните станции да се свързват с интелигентни електроразпределителни системи или мрежи.

“Нашето сътрудничество с Clever демонстрира, че индустрията преминава на следващото ниво на бързо разрастване на база на бизнес партньорства. За АББ е удоволствие да работи с пазарен лидер като Clever, за да продължаваме да отваряме нови граници и да полагаме стандарти в индустрията”, заяви Ото Прайс, директор на бизнес направление Преобразуване на енергията на АББ.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   Clever   eлектромобили   зарядни станции   електрическа мобилност  

Област: Бизнес  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...