Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Murrelektronik представи разширителен модул за обработка на напреженови и токови сигнали - 02.02.2015

02.02.2015   |   Начало»Технологии
 
Murrelektronik представи новия аналогов разширителен модул MASI68, който притежава уникалната възможност да обработва самостоятелно аналогови напреженови и токови сигнали, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Murrelektronik у нас. MASI68 притежава четири измервателни канала, които могат да бъдат конфигурирани индивидуалнo.
 
"Новият MASI68 улеснява значително монтажа: досега беше необходимо да се интегрират два аналогови модула, които обработват различни сигнали (токови и напреженови). Сега всичко е опростено с употребата на един-единствен модул!", споделят от Ехнатон.
 
Според специфичните изисквания може да се конфигурира какви сигнали да използват четирите порта. Потребителите могат да избират дали датчиците са свързани чрез токов диапазон от ±4 до ±20 mA или от 0 до ±20 mA. 
 
"С помощта на новия модул може да измерват напрежения в диапазона от 0 до ±10 V, което също значително увеличава гъвкавостта. Досега бяха използвани различни аналогови модули, което предполага по-високи разходи, повече окабеляване и повече необходимо пространство. В сравнение с конкурентни продукти, аналоговият модул на Murrelektronik MASI68 е най-компактният на пазара. Корпусът му е изцяло излят, здрав и отговаря на изискванията на IP68, което го прави идеален за приложения с изисквания към условията на околната среда. Окабеляването с кабели с накрайници M12 го прави съвместим за употреба в широк спектър от приложения. Висококачествената екранирана M12 връзка и функционалното заземяване предпазват чувствителните аналогови сигнали от електромагнитна интерференция", допълват от Ехнатон.
 
Murrelektronik предлага широк избор от заземителни ленти, които улесняват работата. MASI68 може да бъде вграден като разширителен модул в съществуващи AS-интерфейс структури и може също да бъде използван при вериги с последователно свързване.
 
MASI68 е насочен към приложения в машиностроенето, опаковъчната промишленост, логистиката и подемно-транспортните съоръжения, системите за асемблиране и конвейерите, както и автомобилостроенето.
     
Източник: Eхнатон

Ключови думи: Eхнатон   Murrelektronik   MASI68   разширителни модули   компактни модули  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...