Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шнайдер Електрик България с нов конфигуратор за ключове и контакти

09.02.2015   |   Технологии
 
Шнайдер Електрик България представи нов конфигуратор за ключове и контакти, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Schneider Electric у нас.
 
Онлайн инструментът е разработен локално за нуждите на местния пазар и е изцяло на български. С него потребителите могат да визуализират всякакви комбинации на декоративни рамки и механизми от сериите Unica, Sedna и Merten.
 
Освен най-търсените ключове и контакти, с конфигуратора можете да разгледате още много функции – двуполюсни, кръстати и девиаторни ключове или детектори, термостати, димери и още много в зависимост от предлагането в серията, която разглеждате. Освен функциите, можете да избирате между всички предлагани цветове от декоративните рамки, както и дву-, три- и повече модулни рамки, като системата ще ви посочи и цена за цялата направена конфигурация. 
 
Самото конфигуриране започва от избор на фон – цвят на стена, който остава активен по време на целия процес и можете да видите как една избрана от вас комбинация би изглеждала на фона на различни цветове стена. Регистрираните потребители могат да качат и свой тапет, така че да проверят какъв би бил най-добрият избор за конкретна стена с вече съществуващ десен. Следващите стъпки са избор на рамка от серията, в коятo сте (Unica, Sedna или Мerten), и избор на механизъм, като потребителят избира цветовете, броя модули и типа на всеки от механизмите в модулите. 
 
Допълнително удобство представлява опцията за проекти – направете проект за всяко помещение и го разпечатайте в xls или pdf или се регистрирайте и го запазете в профила си, за да го ползвате по-късно. Проектите съдържат и каталожните номера на всеки от продуктите – рамка, механизъм и т. н., така че с тях можете да направите поръчка директно в най-удобния за вас магазин на Ехнатон.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   ключове   контакти  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...