Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шнайдер Електрик предлага нова структурна кабелна система

27.02.2015   |   Технологии
 
Шнайдер Електрик България пусна на пазара цялостната гама за структурно окабеляване Actassi, която обединява по-старите Infra plus, Lexcom и други марки на придобити от компанията производители. 
 
Системата Actassi включва шкафове, кабели, пач панели, пач корди, конектори. Според производителите основно предимство на новата кабелна система е практичният дизайн, улесняващ процеса на инсталация. За разлика от други системи Actassi предлага интеграция с множество крайни устройства от портфолиото на Schneider Electric – подови кутии, колони за бюра, и т.н., включително обикновена розетка, монтирана в рамка за стенен монтаж. 
 
"Съществена новост в гамата е конекторът S one, който е изцяло нов продукт, а не поредно поколение на предишен модел. Той има единен корпус без елементи и дребни детайли, който дава здравина и лесен монтаж. Улеснение представлява и U-образният вход, чрез който сглобяването става в три лесни стъпки – кабелът просто се вкарва, издърпва и излишните жила се отрязват. След това конекторът се затваря и монтажът е готов. Предлага се в екраниран и неекраниран вариант, както и с цветно кодиране за различните категории", обясняват от Шнайдер Електрик България. 
 
Кабелите в серията са с два възможни цвята. Зеленият кабел отговаря точно на стандарта, а синият кабел надминава изискванията му, като стига до категория 7А. Патентованият LAN кабел от системата CL-MX пък позволява три пъти по-бърза инсталация чрез свалянето на екранировката на всички 4 жила, директно със свалянето на общата екранировка. Според производителите оптичният кабел от серията надминава многократно познатите качества на този род продукти, като дългите дистанции, които той позволява, достигат до 40 км.
 
"Значимо предимство предоставя пaч панелът в Actassi, който е изваждаем само посредством защракване и съответно лесно се връща обратно в шкафа. Самите шкафове са с отваряемо или фиксирано шаси. Размерите са два: малки – от 6U до 21U или големи – от 24U до 47U. Общото тегло, за което шкафът е пригоден, е 750 кг", допълват от компанията.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Actassi   структурни кабелни системи  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...