Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Schneider Electric с ново решение за непрекъснатост на захранването в операционни зали

16.03.2015   |   Технологии
 
Schneider Electric представи ново решение за непрекъснатост на захранването и мониторинг в операционни зали и интензивните отделения в съответствие със стандарта IEC 60364-7-710, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Schneider Electric у нас.
 
Новото решение се състои от няколко модула, включително електрическа система за осигуряване на непрекъснатост на захранването, система за мониторинг на информацията в реално време, предназначена за медицинския персонал и персонала по поддръжката, както и типово тествани табла.
 
Размерът на таблата е съобразен с наличното пространство и включва типово тествано табло Prisma Plus System P с вграден изолационен трансформатор и типово тествано табло Prisma Plus System G с отделен изолационен трансформатор.
 
Продуктова гама е съобразена с нивата на информация, предоставяни от системата за мониторинг (Full, Advanced, Classic): табла IP30/IK07, максимален номинален ток In = 63 A; система за мониторинг: модули TAC Xenta + прилежащ софтуер + операторски дисплеи Magelis в операционната зала или управляващ панел Vigilohm HRP; система за непрекъсваемо захранване Smart-UPS 8 или 10 kVA; 24 фидъра в IT системата през изолационен трансформатор 6,3/8/10 kVA + модул за цялостно следене на изолацията Vigilohm EM9BV.
 
"Schneider Electric предлага надеждно и ефективно решение от един доставчик: осигуряване на непрекъснатост на захранването и мониторинг в операционните зали; повишена сигурност за пациента; подсигуряване на работата на медицинското оборудване и гарантиране на безопасността на пациента при отпадане на захранването; осигуряване на непрекъснатост на работните процеси; повишаване на ефективността на персонала; информиране в реално време на медицинския персонал и персонала по поддръжката за необходимост от вземане на решения и предприемане на действия", обясниха от Ехнатон.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Ехнатон   захранване   електрически системи   Prisma Plus System P  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...