Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Мобилното продуктово шоу на Rittal идва в Бизнес парк София

01.04.2015   |   Предстоящо
 
За първа година мобилното продуктово шоу на Rittal ще се проведе в Бизнес парк София. 
 
В демонстрационния камион на Rittal Германия клиентите ще могат да разгледат всички продуктови групи, предлагани от Rittal в областта на индустрията и IT сектора. Целта както на фирмата, така и на мобилното продуктово шоу, е да демонстрират пред клиентите възможностите за доставка на цялостни решения от един производител чрез интелигентен синтез на продукти в областта на механиката, инженерингови решения, eлектроразпределение, електрозахранване, климатизация, сигурност, мониторинг, отдалечено управление и сервиз.
 
Всички желаещи да посетят демонстрационния камион могат да го направят на 8 и 9 април т. г. пред сграда 5 в Бизнес парк София. Демонстрациите ще се провеждат на всеки 30 минути от 10:00 до 17:00 ч. Всеки желаещ да се запише за презентация и техническа консултация може да го направи на e-mail: panayotov.y@rittal.bg или на тел. 02/4390550. Организаторите на събитието са предвидили много изненади за всички посетители, като едната от тях тежи 15 тона.
 
"Много скоро всички посетители на Бизнес парк София ще могат да разберат повече за събитието на фирма Ритал, както и да разгледат мостри, разположени на три основни места в парка", допълниха организаторите на събитието.
 
 
 
 
     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   Бизнес парк София  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...