Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WaGO стартира пролетна промоция на клеми

01.04.2015   |   Технологии
 
WaGO стартира своята традиционна пролетна промоция на клеми, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията.
 
При закупуване на 800 бр. оригинални разклонителни клеми WaGO от сериите 2273, 773 и 224 клиентите ще получат подарък универсално зарядно устройство.
 
Минатюрните разклонителни клеми от серията 2273 се произвеждат във варианти с 2, 3, 4, 5 и 8 гнезда. Изводите на всички клеми до 5-гнездовата са подредени в един ред, а 8-гнездовата клема има по четири извода в два реда, разположени един над друг. Допустимият номинален ток на клемите е 24 А. Така може да бъде използван пълният капацитет на максималното клемно напречно сечение от 2,5 мм².
 
Разклонителните пружинни клеми серия 773 на WAGO се предлагат в 2, 4, 6 или 8 гнезда. Те са подходящи за едножилни проводници със сечение от 0,75 мм² до 2,5 мм² и в многожилни проводници със сечение от 1,5 мм² до 2,5 мм². Новият 3-полюсен вариант е подходящ за едножилни и многожилни проводници със сечение от 1,5 мм² до 6 мм².
 
Клемите от серия 224 са специално предназначени за осветителни тела. Те са подходящи за едножилни, многожилни и гъвкави проводници и се отличат с висока устойчивост и възможност за работа при повишени температури.
     
Източник: WaGO

Ключови думи: WaGO   Ваго   клеми  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...