Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ЦЕРБ започна производство на активни съпротивления - 06.04.2015

06.04.2015   |   Начало»Бизнес
 
ЦЕРБ обяви, че започва производство на активни съпротивления собствена разработка. Компанията разработва системи за заземяване през активно съпротивление, които се използват в енергетиката за ограничаване на тока при повреда "фаза-земя".
 
"Произвежданите в ЦЕРБ активни съпротивления са съобразени с действащите нормативни документи и конкретните изисквания на потребителите. Производственият процес се организира съгласно изискванията на ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Използват се съвременни материали и конструкции като съпротивителни елементи - Kanthal A1, D, Alkrothal; изолационни материали - техническа керамика и стъклопласти; носещи елементи - профилна и листова черна и неръждаема стомана, със защитно покритие от подходящи за мястото на монтаж бои, с цвят по заявка на клиента. Окомплектовката включва проходни изводи, токови трансформатори, изводни кутии", обясняват производителите.
 
Параметрите на проектираните и изработени до момента активни съпротивления по заявка на клиенти са: 20 kV, 300 A, 40 Ω; 6 kV, 60 A, 60 Ω; 24 kV, 60 A, 200 Ω. По заявка на клиента се изработват и активни съпротивления с други характеристики.
 
     
Източник: ЦЕРБ

Ключови думи: ЦЕРБ   активни съпротивления  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...