Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Конференция по електрически машини, задвижвания и енергийни системи ЕЛМА

01.10.2015   |   Предстоящо
 
Четиринайсето издание на международната конференция по електрически машини, задвижвания и енергийни системи ЕЛМА ще се проведе от 1 до 3 октомври т. г. във Варна. Организири на събитието са Техническият университет във Варна, Съюзът по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС), Техническият университет в София и Русенският университет "Ангел Кънчев".
 
Основната цел на конференцията е да предостави възможност на учени, изследователи, инженери, докторанти, производители и потребители да споделят опита си и да дискутират резултатите от своите теоретични и експериментални изследвания, използването на нови материали, нови технологии и схемни решения в областта на електрическите машини, задвижванията, силовата електроника и енергийните
системи. 
 
През тази година събитието отбелязва своята 40-годишнина. За първи път конференцията по електрически машини ЕЛМА е проведена във Варна през ноември 1975 г.
 
Желаещите да участват в с доклад трябва да се регистрират на сайта на конференцията и да изпратят до 15 юни 2015г. резюме на доклад си.
     
Източник: ТУ Варна

Ключови думи: ТУ Варна   ТУ София   СЕЕС   РУ Ангел Кънчев  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...