Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WaGO увеличава интеграцията с Eplan

01.06.2015   |   Технологии
 

WaGO съобщи, че увеличава интеграцията между своя инструмент за онлайн планиране smartDESIGNER и онлайн платформата за електронно проектиране Eplan на Friedhelm Loh Group. Новият интерфейс предлага подобрени възможности за взаимодействие и автоматизиране на работните действия.

След като проект от Eplan е импортиран, smartDESIGNER автоматично проверява за съвместимост и предлага допълнения към съществуващия списък от компоненти. Трансферът на проекти е значително опростен след инсталация на WaGO-API модул в Eplan. Менюто “WaGO” предлага възможности за експортиране и импрортиране, както и за онлайн помощ.
 
За да опрости печата на маркировъчни етикети за клеми и I/O модули, WaGO разработи и нови интерфейс на smartPRINTER за Eplan.
 
 
     
Източник: WaGO

Ключови думи: WaGO   Ваго   Eplan   Friedhelm Loh Group   WaGO smartDESIGNER   WaGO smartPRINTER  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...