Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Шнайдер Електрик стартира презентации на новите Smart табла в страната

15.06.2015   |   Технологии
 

От 15 до 18 юни т.г. Шнайдер Електрик ще представи концепцията Smart табла в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, съобщиха от компанията. "Чрез умните електроразпределителни табла ще се насърчават устойчивите енергийни спестявания в малки до средни по размер сгради, като обществени и административни сгради, търговски площи, хотели и болници.

Основани на принципа измерване-комуникация-оптимизация, Smart таблата са лесно за внедряване решение, което се справя с неотложната нужда от намаляване на енергийните разходи и отговаря на регулациите за зелените сгради", поясниха от Шнайдер Електрик.

"Smart таблата автоматизирано изчисляват консумираната енергия при потребителя. Това не само спомага ежедневните дейности по поддръжка и експлоатация, но също така елиминира традиционно склонната към грешки ръчна система за събиране на данните. На втория етап – „Комуникация”, умните табла използват надеждни, лесни за инсталиране и използване дисплеи, както и Ethernet и Modbus, интерфейси на комуникационната система Enerlin’X.

За енергийни анализи при изпълнението на третия етап – „Оптизимация”, Шнайдер Електрик препоръчва мониторинга и контрола на място и в реално време (на дисплея на сензорния екран, свързан към Ethernet или върху PC дисплей с традиционен браузър) и онлайн услугите за енергиен мениджмънт (StruXureWareEnergy Operation) като лесни за използване решения, които помагат за спестяването на енергия и определят области за непрекъсната енергийна ефективност.

Energy Operation, Cloud-базирано решение тип Софтуер-като-услуга (SaaS), е рентабилно и позволява на потребителите достъп до предварително дефинирани от потребителя отчети от всяка точка и по всяко време, позволявайки информирани действия за осъществяване на енергийните цели", допълниха от компанията.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   Smart табла   StruXureWareEnergy Operation   SaaS  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...