Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Нова серия микроконтактори от Schrack Technik

22.06.2015   |   Технологии
 
Schrack Technik представи на българския пазар новата си иновативна серия микроконтактори LAM, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията.
 
Контакторите от серията LAM са с размерите на реле и могат да пускат двигатели с мощност до 2,2 kW. Въпреки миниатюрните размери въздушната междина при отворени контакти е над 3 mm, което гарантира безопасността на веригата в изключено състояние на контактора.
 
"Новите революционни контактори са най-малките в света - големината им е колкото реле. Отличават се с 3 mm луфт съгласно изискванията на IEC-60335-1 за безопасни приложения. LAM са реверсивни контактори с механична блокировка", допълниха от Шрак Техник.
 
Контакторите се предлагат като единични силови контактори и асемблирани реверсивни групи с управляващо напрежение 24 V AC и 230 V AC, като в началото на следващата година ще бъде пусната и версия за 24 V DC. LAM се монтират върху монтажна релса TS15 или TS35 с помощта на адаптер, като миниатюрният им размер гарантира максимална компактност за решения с ограничено пространство.
     
Източник: Шрак Техник

Ключови думи: Schrack Technik   Шрак Техник   микроконтактори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...