Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиВ Изоматик представи на семинар новости от GE Industrial Solutions

16.07.2015   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
На 9 юли т. г. в офиса си в столицата ВиВ Изоматик проведе продуктов семинар съвместно с GE Industrial Solutions (GE IS). Презентацията бе посветена на най-актуалните продукти и решения в областта на електроразпределението и автоматизацията ниско напрежение (НН) в каталога на глобалния производител.
 
Програмата на събитието започна с кратко представяне на ВиВ Изоматик. Тамаш Савари, мениджър продажби в GE Industrial Solutions, презентира корпоративната структура на GE и дейността на направлението за индустриални решения. Семинарът продължи с лекция на Геза Концош, продуктов мениджър апаратура НН в GE IS, който насочи вниманието на участниците към новостите в продуктовата гама на компанията. Представени бяха новата серия автоматични прекъсвачи с лят корпус GuardEon и новата компактна серия миниатюрни автоматични прекъсвачи Unibis.
 
Акцент по време на следващия модул от презентацията бяха новостите в решенията на GE за електроразпределение, представени от Марин Шишков, мениджър продажби GE във ВиВ
Изоматик. Гостите се запознаха с функционалните характеристики на модулните табла QuiXtra 630 и QuiXtra 4000, както и програмните продукти за проектиране на табла от GE IS.
 
"Разпределителните табла ниско напрежение QuiXtra 630 са предназначени за обществени и индустриални сгради, включително заводи, малки индустриални предприятия, съоръжения за преработка на отпадъци, центрове за данни и др. Специализираният софтуер Power Design служи за много бърза и лесна конфигурация на решенията, както и за изготвяне на спецификации на необходимото оборудване и компоненти и оферта", поясни Марин Шишков.
 
Той изтъкна някои от предимствата на таблата, сред които здравина, безопасност и надеждност, лесна конфигурация, сглобяване и опроводяване, както и лесен монтаж.
Интерес сред клиентите и партньорите на ВиВ Изоматик предизвика и фамилията модулни устройства REDLINE от GE Industrial Solutions. Акцент в последната част от презентацията му бяха автоматичните прекъсвачи с лят корпус Record Plus и въздушните автоматични прекъсвачи Entelliguard от GE IS.
     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   GE Industrial Solutions   GE IS   QuiXtra  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...