Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Johnson Controls отчита рекордни приходи за тримесечието

03.08.2015   |   Бизнес
 
Johnson Controls отчете рекордни приходи за третото тримесечие на финансовата 2015 г. Реализираната нетна печалба е на стойност 503 млн. щатски долара в сравнение с 230 млн. щатски долара за същия период през миналата година. 
 
"Отчетохме значителни повишения в продажбите на автомобилни и силови продукти, а натрупаните поръчки за направлението Сградна енергийна ефективност са най-високи от 2012 г. насам. Продължаваме да се убеждаваме в нарастващото търсене в глобалните ни пазари", сподели Алекс Молинароли, председател и главен изпълнителен директор на Johnson Controls.
 
Стойността на акциите на компанията за тримесечието е 0,76 цента за акция, а общите приходи са на стойност 9,6 млрд. щатски долара. За четвъртото тримесечие на 2015 г. компанията очаква стойността на акциите да се качи до 1,00 – 1,03 щатски долара на акция, което е с 5% повече в сравнение със същия период през 2014 г.
     
Източник: Johnson Controls

Ключови думи: Johnson Controls   Джонсън Контролс   Алекс Молинароли  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...