Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Енерго-Про обновява електроразпределителни съоръжения в Габрово

03.08.2015   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Екипи на Енерго-Про Мрежи обновяват поетапно съоръжения от електроразпределителната мрежа в Габрово, съобщиха от компанията.
 
Ефектът от монтажа на новите съоръжения е по-надеждно електрозахранване на 96 битови и 5 стопански клиенти в града. Преимущество на новите електротабла е възможността за селективно изключване, което означава, че се минимизира броят на клиентите, на които се изключва електричеството по време на обслужване и ремонти.
 
Изпълнявайки ремонтната програма на дружеството, специалисти Енерго-Про Мрежи подменят и част от въздушната електроразпределителна мрежа в града. Подменени бяха амортизирани от метеорологичните условия железобетонни стълбове. Планирана е и подмяна на съществуващия въздушен проводник с нов изолиран усукан, който е по-надежден при влошаване на метеорологичните условия.
 
"Всяка година Енерго-Про Мрежи планира и изпълнява ремонтна програма, която включва реконструкции и рехабилитация на различни участъци от електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Чрез тази програма и чрез инвестициите в развитие и разширяване на мрежата дружеството продължава своята политика за повишаване на качеството на електроенергията и на услугите, които предоставя на своите клиенти", уточняват от компанията.
 
 
 
 
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електроразпределителни съоръжения   електроразпределителна мрежа  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...