Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Международна изложба и конференция за електрическо оборудване ELEX 2015 в Истанбул

01.10.2015   |   Предстоящо
 
От 1 до 4 октомври т. г. в Istanbul Fair Center в Истанбул, Турция ще се проведе четвъртото издание на международния изложбен форум за електрическо оборудване, материали и решения за пренос и разпределение на eлектроенергия ELEX.
 
Oсобено важни за тазгодишното издание на събитието ще са чуждестранните изложители и посетители, подчертаха организаторите от Marmara Fair Organization. Някои от компаниите, потвърдили участието си, са: Agartan Enerji, Ardic, Bir-Er, DE-PA, HSC Kablo, Mondial, Nacar Kablo, OBO Bettermann и др. Те ще представят най-новите си продукти и последни технологии за енергийния сектор.
 
За първи път тази година паралелно с изложението ще се проведе и конференцията ELEX, на която ще се обсъдят настоящите проблеми и предизвикателства за т. нар. интелигентни градове и интелигентни мрежи, енергийната ефективност и иновациите в сектора.
     
Източник: Marmara Fair Organization

Ключови думи: Marmara Fair Organization   ELEX   OBO Bettermann   електрооборудване   електроматериали  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...