Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Ръст на световния пазар на прекъсвачи и предпазители

07.09.2015   |   Бизнес
 
Благодарение на широкото си приложение предпазителите и прекъсвачите формират пазар с оборот на стойност милиарди долари. Според проучване на Transparency Market Research през 2014 г. световният пазар на прекъсвачи и предпазители е бил на стойност 20,7 млрд. щатски долара. Анализаторите очакват, че той ще достигне 31,1 млрд. долара до края на 2021 г., което прави среден годишен ръст от 6%.
 
Водещите производители на прекъсвачи и предпазители са ABB, Alstom, Eaton, G&W Electrics Company, General Electric, Siemens, Schneider Electrics SE, Pennsylvania Breaker, Toshiba Corporation, Maxwell Technologies и Mitsubishi Electric.
 
Около 34,8% от общия пазар на прекъсвачи и предпазители през 2014 г. е базиран в Северна Америка. Очаква се, че регионът ще запази водещата си позиция и през следващите няколко години, въпреки че развиващите се страни в Азиатско-тихоокеанския регион ще стават все по-конкурентоспособни благодарение на интензивното развитие на техните енергопреносни мрежи. 
 
Пазарът на прекъсвачи и предпазители няма да остане изолиран и съвременните тенденции за по-широко използване на алтернативни източници на електроенергия. Разработката на иновативни устройства, пригодени за използване в новите енергийните приложения, са възможност, към която големите производители вече са се насочили.
     
Източник: Transparency Market Research; снимка: rgbstock.com

Ключови думи: Transparency Market Research   прекъсвачи   предпазители  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...