Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Mitsubishi Electric придобива 49% в полския производител на електрооборудване Medcom

19.10.2015   |   Бизнес
 
Mitsubishi Electric обяви, че е подписала споразумение за придобиване на 49% дял в Medcom - полски производител на електрическо оборудване за жп транспорта, военната промишленост и др.
 
Сделката с Medcom ще позволи на Mitsubishi Electric да увеличи своите производствени и маркетинг възможности при електрооборудването за мотриси в Европа. Споразумението по прехвърляне на акции ще приключи след одобрение от страна на антомонополните органи в Полша.
 
Medcom има дълъг опит в производството, продажбите и следпродажбеното обслужване на електрически съоръжения за мотриси главно в Източна Европа,, напр. спомагателни захранвания и тягови инвертори. 
 
От Mitsubishi Electric отбелязват, че Европа е най-големият пазар в света в железопътния сектор, като се очаква стабилният растеж в него да продължи.
     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   Medcom   електрооборудване  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...