Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Народното събрание избира доставчик на дизел-генератор

Народно събрание на Република България стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши доставка, монтаж, настройка и пускане в експлоатация на дизел-генератор с АВР-оборудване и автоматика за нуждите на Лечебно-възстановителна база на Народното събрание.
 
Дизел-генераторът трябва да е 160 kW, изпитан и настроен от производителя и монтиран във влагозащитен и шумозаглушаващ кожух, както и да има апаратура за автоматично пускане при отпадане на основното захранващо напрежение от трафопоста и системи, които да му осигуряват: готовност за автоматично пускане при външни температури от -25°C до +50°C; система за автоматично дозареждане на стартовите акумулатори; система за регулиране на охлаждането на дизела при зимен и летен сезон; система за следене на понижаването на основното захранващо напрежение и автоматично пускане на дизела.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 49 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 30 ноември т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете тук.
     
Източник: АОП; Снимка: Rgbstock

Ключови думи: дизел-генератор   АВР оборудване  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...