Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Германски доставчик на електромеханични компоненти търси български партньор

02.12.2015   |   Бизнес
 
Германската компания Lumberg търси българска фирма партньор от електропромишлеността като допълнителен производствен център за извършване на ръчен монтаж, съобщават от ГБИТК. Lumberg е средно предприятие с основна дейност разработка, производство и дистрибуция на електромеханични и електронни компоненти. 
 
Българската компания ще получава пластмасови и метални детайли за монтаж в различни варианти, ще опакова продуктите в предоставени от германската фирма специални опаковки и ще ги изпраща до централния склад в Северна Германия.
 
Потенциални български партньори са предприятия с около 70 служители, които имат опит в ръчния монтаж на конекторни системи, инсталирането на щанцови детайли в детайли от пластмаса с помощта на ръчни устройства, опит при внос/износ на готова продукция от/до Германия, сертификат ISO 9001 и др. Препоръчителен е опитът в преработката на термопласти (леене под налягане) за електротехническата промишленост (конектори), шприцоване на малки детайли и обработка на поръчки със собствена SAP система.
     
Източник: ГБИТК; снимка:Lumberg

Ключови думи: ГБИТК   Lumberg   електромеханични компоненти   щанцови детайли   конектори  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...