Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Заводът на ABB в Цюрих спечели награда за най-добри производствени практики - 02.12.2015

02.12.2015   |   Начало»Бизнес
 
Високотехнологичният завод за производството на генераторни прекъсвачи на ABB в Цюрих спечели наградата MX Award 2015 за изключителни постижения и най-добри практики в производствения сектор. Преди време съоръжението спечели и наградата за най-добра фабрика в Европа за 2010 г. 
 
Журито на MX Award включва известни учени под ръководството на Техническия университет на Берлин, както и браншови специалисти. Заводът за генераторни прекъсвачи на ABB спечели цялостното отличие за демонстриране на най-добри практики в своята бизнес дейност с основен фокус върху иновации на процесите и висока ориентираност към клиента. Производствената база спечели и в категория "Информационни технологии" за най-добро използване на технологиите в подкрепа на бизнес процесите. 
 
Журито е било особено впечатлено от силната синхронизация на стратегия и действия, допълнена от строен управленски подход, който води до бързо внедряване всеки път, когато са необходими промени. 
 
"Ключът към нашия успех се основава предимно на култура на иновации и оперативно отличие със силен фокус върху клиента. Това е в съответствие със стратегията "Следващо ниво" на ABB, с акцент върху трансформирането на бизнес процесите в по-гъвкави и фокусирани върху нуждите на клиента", сподели Даниел Зайдлер, управител на наградената производствена база. 
 
Според компанията управлението на завода в Цюрих е базирано на концепцията за "икономично предприятие", в което процесите се оптимизират непрекъснато с цел намаляване на ключови входни изисквания като време, пространство и капитал.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   генераторни прекъсвачи   прекъсвачи  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...