Electrical Bulgaria  

Eaton с нови UPS-и за сурови индустриални условия

Eaton представи новата серия индустриални UPS устройства 9PHD. Тя е специално проектирана да издържа в тежка работна среда и да гарантира надеждна работа на важни системи при сурови морски, железопътни и производствени условия, включително сеизмични среди и условия с високи вибрации.
 
Новите индустриални UPS-и имат защита до IP54 и модулен дизайн. Серията се предлага в различни модели с капацитет от 40 kVA до 200 kVA и два размера в зависимост от необходимата мощност и трансформаторна конфигурация.
 
"За много от нашите клиенти надеждният захранващ източник е крайъгълния камък на безопасната експлоатация в тежки и изключително сурови работни среди. Компромисите, когато става въпрос за безопасност, не са опция, но същевременно компаниите трябва да следят отблизо общите разходи за дейността си", споделя Кал Росели, продуктов мениджър в Eaton EMEA. 
 
Според производителите устройствата от серията 9PHD са много адаптивни и могат да се приспособят към широк кръг индустрии.
 
"Тъй като UPS устройствата често са разположени в производствени райони, които са труднодостъпни, особено на отдалечени места като нефтени платформи, инсталацията и сервизното обслужване могат да бъдат предизвикателство. Поради тази причина Eaton 9PHD има модулна структура, която да осигурява по-лесна инсталация и поддръжка. То предлага удобен фронтален достъп и достатъчно вътрешно пространство за бързо свързване на кабелите и дори за използване на двойни кабели, ако е необходимо. Допълнителни функции, като например халки за повдигане и колелца, улесняват работата с издръжливото устройство по време на инсталация, преместване и обслужване", допълват от компанията.
     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   9PHD   UPS-и   индустриални UPS-и   промишлени UPS-и  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...