Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Eaton с нови UPS-и за сурови индустриални условия

14.12.2015   |   Технологии
 
Eaton представи новата серия индустриални UPS устройства 9PHD. Тя е специално проектирана да издържа в тежка работна среда и да гарантира надеждна работа на важни системи при сурови морски, железопътни и производствени условия, включително сеизмични среди и условия с високи вибрации.
 
Новите индустриални UPS-и имат защита до IP54 и модулен дизайн. Серията се предлага в различни модели с капацитет от 40 kVA до 200 kVA и два размера в зависимост от необходимата мощност и трансформаторна конфигурация.
 
"За много от нашите клиенти надеждният захранващ източник е крайъгълния камък на безопасната експлоатация в тежки и изключително сурови работни среди. Компромисите, когато става въпрос за безопасност, не са опция, но същевременно компаниите трябва да следят отблизо общите разходи за дейността си", споделя Кал Росели, продуктов мениджър в Eaton EMEA. 
 
Според производителите устройствата от серията 9PHD са много адаптивни и могат да се приспособят към широк кръг индустрии.
 
"Тъй като UPS устройствата често са разположени в производствени райони, които са труднодостъпни, особено на отдалечени места като нефтени платформи, инсталацията и сервизното обслужване могат да бъдат предизвикателство. Поради тази причина Eaton 9PHD има модулна структура, която да осигурява по-лесна инсталация и поддръжка. То предлага удобен фронтален достъп и достатъчно вътрешно пространство за бързо свързване на кабелите и дори за използване на двойни кабели, ако е необходимо. Допълнителни функции, като например халки за повдигане и колелца, улесняват работата с издръжливото устройство по време на инсталация, преместване и обслужване", допълват от компанията.
     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   9PHD   UPS-и   индустриални UPS-и   промишлени UPS-и  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...