Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WaGO пусна 40% по-компактна клема от серията 221

Размерите на новата компактна клема на WaGO от серията 221 за всички видове проводници са с 40% по-малки от тези на предишния модел, съобщиха от компанията.
 
Новото поколение свързващи клеми на WaGO подобрява функционалността на предходния модел от пуснатата преди почти десет години на пазара серия 222. Типични приложения в строителство са свързването на осветителни тела, мотори на жалузи, както и окабеляването на домофонни системи и системи за управление на врати и портали. В промишлеността терминалната клема е подподящо решение за окабеляване, включително на мотори и помпи.
 
"По отношение на пространството клемите от поколението 221 са истинско чудо: в сравнение с предишния модел техният обем е намален с 40%. Това позволява на електротехниците безпроблемно да монтират клемите на места с ограничено пространство. Благодарение на изключително тънкия дизайн на новата серия окабелените клеми могат лесно и бързо да бъдат поставени в монтажните кутии. В допълнение, чрез спестяването на пространство се откриват нови възможности за допълнителни разширения", обясняват производителите.
 
Новата конструкция на корпуса от прозрачна пластмаса позволява осъществяването на лесен визуален контрол на правилната позиция на проводниците. След свързването електротехникът може веднага да види дали всички проводници са вкарани напълно, както и дали са правилно свързани. Затворените улеи на гнездата на проводниците гарантират лесното и правилно вкарване на проводника в клемното гнездо.
 
Новото поколение клеми е базирано на доказалата се технология CAGE CLAMP, при която клемните гнезда се отварят и затварят с помощта на лост за управление без използване на инструменти. Разликата с предишния модел: сега задействането на лоста за управление на ръка е още по-опростено. Това от своя страна позволява още по-лесно и бързо свързване на проводниците.
 
Благодарение на допустимия номинален ток от 32 А и номиналното напрежение от 450 V серия 221 е подходяща се използване както в мрежи с напрежение 230 V, така и в мрежи с напрежение 400 V.
     
Източник: WaGO

Ключови думи: WaGO   Ваго   клеми   окабеляване серия 221  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...