Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ABB създаде ново бизнес направление "Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане"

18.01.2016   |   Бизнес
 
ABB създаде ново бизнес направление "Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане", съобщиха от компанията. То ще обединява цялостното портфолио на ABB от продукти ниско и средно напрежение, което заедно с предварително проектираните пакети предоставя интегрирани решения и услуги. Преструктурирането е част от етап 2 на корпоративната стратегия "Следващо ниво". 
 
Компанията има за цел да се превърне в доставчик, способен да предложи едно от най-широкообхватните портфолиа от продукти и услуги на клиенти в промишленото производство, транспорта и инфраструктурата. Новото направление ще работи за подобряване на сътрудничество с клиенти в по-големи региони и с по-широк обхват от решения. 
 
"Благодарение на обединяването на продукти ниско и средно напрежение в едно направление, ние очакваме клиентският достъп до поддръжка на обекти да бъде опростен и с по-широк обхват. По този начин дейността ще бъде разширена и в повече пазарни сегменти – в минната и нефтено-газовата промишлености, производството на електроенергия и комуналния сектор до ВЕИ и центрове за данни. Нашата цел е да повишим безопасността на клиентите ни,  да опазваме околната среда чрез най-висока енергийна ефективност и интегриране на повече възобновяеми енергийни, както и да допринесем с подобрения в качеството на живот на хората. С изпълнението на тези цели, ние осигуряваме енергия и производителност за един по-добър свят", обясниха от компанията.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   продукти НН   продукти СрН  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...