Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Парадайс Електрик Консулт осигури мълниезащитата в новия завод на Симид Агро

Парадайс Електрик Консулт изгради мълниезащитна и заземителна уредба на новия завод за производство на хляб и хлебни изделия на пловдивската компания Симид Агро. 
 
Новият завод е защитен с един мълниеприемник с изпреварващо действие Ioniflash Mach NG 45. Инсталираната система за мълниезащита има за цел да гарантира безопасността на персонала, който работи в този завод, и ще спомогне за избягване на икономически и материални загуби. 
 
"Парадайс Електрик Консулт ни предложи най-доброто техническо и ценово предложение от всички участници в търга. Освен това, нашата фирма беше избрана за реализирането на този проект с оглед на нейния богат опит и познания в тази сфера. Фирма Парадайс Електрик Консулт подхожда винаги с уважение, етика и професионализъм към своите партньори и клиенти и работи в посока съвместно развитие и сигурен успех", обясниха от компанията.
     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   Paradise Еlectric Consult   Ioniflash Mach   Симид Агро   мълниезащита  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...