Electrical Bulgaria  
Ритал
Вайд Бул

Парадайс Електрик Консулт осигури мълниезащитата в новия завод на Симид Агро

20.01.2016   |   Реализации
 
Парадайс Електрик Консулт изгради мълниезащитна и заземителна уредба на новия завод за производство на хляб и хлебни изделия на пловдивската компания Симид Агро. 
 
Новият завод е защитен с един мълниеприемник с изпреварващо действие Ioniflash Mach NG 45. Инсталираната система за мълниезащита има за цел да гарантира безопасността на персонала, който работи в този завод, и ще спомогне за избягване на икономически и материални загуби. 
 
"Парадайс Електрик Консулт ни предложи най-доброто техническо и ценово предложение от всички участници в търга. Освен това, нашата фирма беше избрана за реализирането на този проект с оглед на нейния богат опит и познания в тази сфера. Фирма Парадайс Електрик Консулт подхожда винаги с уважение, етика и професионализъм към своите партньори и клиенти и работи в посока съвместно развитие и сигурен успех", обясниха от компанията.
     
Източник: Парадайс Електрик Консулт

Ключови думи: Парадайс Електрик Консулт   Paradise Еlectric Consult   Ioniflash Mach   Симид Агро   мълниезащита  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Реализации

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящоОбяви за работаРеализации
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...