Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Международен симпозиум по електрически апарати и технологии SIELA 2016

29.05.2016   |   Предстоящо
 
XIX издание на Международния симпозиум по електрически апарати и технологии SIELA ще се проведе на 29 май и 1 юни т. г. в Бургас.
 
Целта на симпозиума, организиран от Съюза по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС) и IEEE България, е да се осигури обмен на информация и опит относно новите разработки, тенденции и приложения по индустриални и академични гледни точки в областта на електрически апарати и технологии, както и за стимулиране на лични контакти и ползотворно сътрудничество, особено между индустриалната и академични институции.
 
Темите на събитието включват: проучване, проектиране, полеви проблеми и оптимизация; материали и технологии; апарати за ниско напрежение; апарати за високо напрежение; изпълнителни механизми и датчици; силова електроника; трансформатори, електрически машини и задвижвания; електротехнологични процеси и апарати; възобновяема енергия и качеството на захранването; информатика, компютърни науки и съобщения; бизнес и маркетинг; образование и обучение.
     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   IEEE България   SIELA   електрически апарати   електрически технологии  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...