Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Софтстартерите са гаранция за ефективност и устойчивост на работните процеси

15.02.2016   |   Статии
 
Софтстартерите за асинхронни двигатели намаляват значително рисковете от механични и електрически натоварвания и са ключови продукти в портфолиото на АББ.
 
В съвременната индустрия безопасността и ефективността на работните процеси са повече от просто регламентирани изисквания за всяко модерно предприятие, което иска да бъде конкурентоспособно на българския пазар и в глобален мащаб. Безпроблемното функциониране на всички системи e резултат преди всичко на строги организационни правила и работещи технически решения, които са най-сигурната гаранция за устойчивост във времето и вложените ресурси.
 
Продуктовите решения са особено важни в осигуряването на надеждността и ефективността на електрическите инсталации за всички промишлени отрасли в икономиката. Като доказан лидер в тази сфера АББ инвестира непрекъснато в разработването на продукти за свързване, защита и управление на електрически системи, които да подпомогнат работата на фирмите, съобразно индивидуалните нужди и изисквания на всеки бизнес.
 
Как работят софтстартерите:
 

Цялата статия може да прочетете в блога на АББ България.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   софтстартери  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Статии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...