Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ВиК Силистра избира фирма за ремонт на помпени агрегати - 15.02.2016

ВиК Силистра обяви процедура за избор на изпълнител, който ще извърши ремонт на български и вносни помпени агрегати за питейна вода.
 
Обособени са общи три позиции. Първата е за асинхронни двигатели за хоризонтални помпени агрeгати, а втората - за потопяеми помпени агрегати за питейна вода. Същността на услугата е ремонт и пренавиване статорите на асинхронни двигатели за хоризонтални помпени агерегати и ремонт на потопяеми помпени агрегати за питейна вода, включително пренавиване на двигателите им. 
 
Третата обособена позиция е за ремонт на електродвигател тип MAF p500-s-4/6 kV; 250 kW. Ремонтът ще се извърши еднократно и включва пренавиване, подмяна на лагерите, монтаж и изпитване на сглобения електродвигател. 
 
Прогнозната стойност на поръчката е 60 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 26 февруари т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: ВиК Силистра; снимка: rgbstock.com

Ключови думи: ВиК Силистра   ремонт на помпени агрегати   ремонт на двигатели  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...