Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

СЕ Борднетце България търси технически специалисти

21.03.2016   |   Кариери
 
СЕ Борднетце България, дъщерно дружество на международната група SE Bordnetze (SEBN), търси  технически специалисти, владеещи немски или английски език, за своето предприятие в  Карнобат.
 
Около 50% от всички кабелни модули на Skoda Octavia се произвеждат в българския завод, а развитието на компанията е подсигурено с нови поръчки и проекти, което налага нужда от допълнителни инженери, логистици и специалисти по качествен контрол.
 
Това обявха от компанията по време на дискусия на тема "Какви възможности за професионална реализация предоставя автомобилният сектор в България?", която се проведе в София. В момента се подготвя и стажантска програма за студенти и млади специалисти от регионите Враца, Мездра, Монтана,  Карнобат, Айтос, Бургас. Те трябва да са завършили наскоро техническа специалност или да им предстои завършване тази година.  
 
В дискусията, организирана от Аутомотив Клъстер България (АКБ) в рамките на Национални дни на кариерата 2016, участваха представители на големи производители на автомобилни части, които имат дейност в България. Участниците в дискусията разказаха подробности относно типа производство, представиха перспективите за развитие на фирмите, стажантските програми и възможностите за наемане на нови служители.
 
Желаещите да кандидатстват за работа в СЕ Борднетце могат да го направят през българския уебсайт sebn.bg, а за определени позиции – и през международния портал sebn-career.com.
     
Източник: СЕ Борднетце

Ключови думи: СЕ Борднетце   SE Bordnetze   SEBN   Аутомотив Клъстер България   АКБ   Skoda   автомобилна промишленост   кабелни системи  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...