Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WaGO представи нови клеми за сензори и изпълнителни елементи - 22.03.2016

22.03.2016   |   Начало»Технологии
 
WaGO представи новите клеми за сензори и изпълнителни елементи TOPJOB S с push-in технологията Cage Clamp.  
 
Новите клеми са разделени на нива за потенциали и едно сигнално ниво. Нивата за потенциали се използват за захранване и при необходимост за заземяване или екраниране на сензори; сигналното ниво препредава комутационните сигнали от сензорите към изпълнителните елементи. 
 
Характерна особеност на клемите TOPJOB S са двойните токопроводящи шини в нивата за потенциали, които позволяват разширяване с помощта на стандартно замостване на плюсовия или минусовия потенциал. 
 
Маркираните в различни цветове отвори за поставяне на проводниците улесняват разпределението на съответните места върху клемореда. Светодиодният индикатор, замостването и маркировката са видими винаги, включително в окабелено състояние.
 
Клемите са подходящи както за приложение в малки клемни кутии в децентрализираната периферия на съоръжението, така и за централно вграждане в разпределителния шкаф.
 
     
Източник: WaGO

Ключови думи: WaGO   Ваго   TOPJOB   Cage Clamp   клеми  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...