Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Circutor представи нов многоканален анализатор на електроенергия

01.04.2016   |   Технологии
 
Circutor представи новия многоканален персонален анализатор на електроенергия CVM-NET4+-MC-RS485-C4, който може да измерва до 750 електрически променливи по централизиран способ.
 
Неговите разнообразни опции за конфигуриране дават възможност да се извършват измервания на еднофазни, трифазни системи или на комбинация от двата вида. Устройството разполага с един вход с трифазно напрежение, което спестява време за инсталация. Освен това, то съчетава до 12 канала за измерване на електрическия ток, които лесно могат да се конфигурират и работят с ефективни токови трансформатори MC. 
 
Данните, събрани от анализатора, се предават чрез шина за комуникация RS-485, работеща с протокола Modbus/RTU, на надзорната система за диспечерско управление и събиране на данни (SCADA).
     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Circutor   анализатор на ток  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...