Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Socomec ще представи иновативни средства за електрозащита на Hannover Messe

11.04.2016   |   Технологии
 
Socomec ще насочи вниманието към своята дейност в областта на поддържането на качествените показатели и на постоянното подаване на електрическа енергия по време на Хановерския панаир, който ще се проведе от 25 до 29 април т. г. Новите разработки на Socomec, както и широкия спектър от изделия на фирмата, ще бъдат изложени под мотото "Вашата енергия, нашият опит". 
 
Сред продуктите, представени от Socomec, ще бъдат разеденителите Inosys LBS, UPS устройствата Delphys Xtend GP, Modulys GP и Modulys RM GP, както и батерията Sunsys PCS2.
 
Inosys LBS e иновативна технология за защита на променливотокови и постояннотокови електрически инсталации. Новите разединители с утвърдената марка на Socomec идват 40 години след появата на станалата изключително популярна фамилия Sirco.
 
Delphys Xtend GP, Modulys GP, Modulys RM GP са нова гама мащабируеми и енергийно ефективни източници на непрекъсваемо захранване (UPS), изцяло проектирани и произведени в Европа. Тези устройства съчетават предимствата на утвърдената технология Green Power 2.0 и гъвкавостта, която се очаква от една модулна система.
 
Sunsys PCS2 е система за съхранение на енергия, която успешно показа, че може да осигури електрическа енергия на значителен район, който е бил изключен от мрежата за цели 5 часа – рекорд по продължителност. Пробите са част от пилотния проект "Nice Grid" (в южната част на Франция) – амбициозна инициатива за умна мрежа, която генерира и съхранява големи количества слънчева енергия.
 
Socomec ще представи своите продукти на щанд B49 в зала 12 на Hannover Messe.
     
Източник: DTS - Цифрови Преносни Системи

Ключови думи: DTS – Цифрови Преносни Системи   DTS   ДТС   Socomec   Hannover Messe   Хановерски панаир  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...