Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

WaGO представи нов монтажен адаптер за клеми от серията 221

WaGO разширява гамата от аксесоари за свързващите клеми от серията 221 с нов монтажен адаптер. С негова помощ вече е възможно използването на иновативните свързващи клеми Compact върху монтажната шина за всички видове. Адаптерът осигурява устойчиво захващане на малките клеми върху монтажната шина и предлага допълнителни възможности за маркиране.
 
Новият монтажен адаптер (221-500) може да бъде поставен върху монтажната шина както в изправено, така и в легнало странично положение, като освен това при необходимост може да бъде монтиран и върху гладки повърхности с помощта на винтове. При всички четири варианта на монтаж сочещата напред страна остава свободна. Тя е на разположение за поставяне на самозалепваща лента за маркировка, чрез което се гарантира прегледност в разпределителната кутия и при последващи приспособявания или разширения на инсталацията.
 
"Благодарение на специалния си дизайн монтажният адаптер разполага с многобройни предимства: отворен от едната си страна, той предлага на монтажника възможност за задействане на лоста за отваряне на клемите дори в легнала странична позиция. В резултат на това проводниците могат да бъдат свързвани - и отново разкачвани - в адаптера както преди, така и след монтирането на клемата. Освен това, дизайнът е така проектиран, че във всяка позиция на клемата да е на разположение отвор за проверка. Така се дава възможност за извършване на проверки на напрежението, когато свързващите клеми се намират в адаптера", обясниха производителите.
 
Свързващите клеми от серията 221 е на разположение във варианти за 2, 3 и 5 проводника за едножилни проводници със сечения от 0,14 до 4 мм² и многожилни проводници със сечения от 0,2 до 4 мм². В сравнение с доказания предходен модел (серията 222) новата свързваща клема се нуждае от 40% по-малко пространство. Прозрачният корпус предоставя възможност за ясно разпознаване на недостатъчно вкараните проводници, както и на проводниците с недостатъчна дължина на оголване на изолацията.
     
Източник: WaGO

Ключови думи: WaGO   Ваго   монтажни адаптери   клеми  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...