Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

ABB обяви ново поколение въздушни прекъсвачи

30.05.2016   |   Технологии
 
ABB обяви новото поколение въздушни прекъсвачи SACE Emax2. Според компанията те се отличават с много висока надеждност, увеличават сигурността на системите ниско напрежение и улесняват работата на проектанти, инсталатори и потребители
 
В SACE Emax2 за първи път се предлага защита за генератори с вградена функция за синхрочек в прекъсвач за ниско напрежение. По този начин не се налага използването на външни ТТ и НТ, контролери и системи за управление.
 
Новите прекъсвачи предлагат възможност за автоматично изчисление на параметрите на мрежи средно напрежение и ниско напрежение с помощта на софтуер DOC, който дава възможност и за избор на пусково-защитна апаратура, както и възможност за въвеждане на параметрите на защитата. Изчислените и зададени параметри могат да бъдат въведени в прекъсвача през мобилен телефон или таблет, с безжична мрежа или през компютър и USB порт. По този начин се избягва и възможността от грешки, същевременно се създава удобството параметрите да бъдат подготвени предварително и след това само да бъдат прехвърлени директно в прекъсвачите.
 
Серията има значително намалени размери и сензорни дисплеи, които издържат от -20°C до +70°C, като има и вариант за LED дисплеи с приложение при по-ниски температури.
 
Повече за новите въздушни прекъсвачи SACE Emax2 може да прочетете в блога на ABB България.
 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   SACE Emax2   въздушни прекъсвачи  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесПродуктови офертиВидео на седмицатаСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...