Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

Socomec с награда "Технологичен лидер в UPS оборудването" от Frost & Sullivan

03.06.2016   |   Бизнес
 
Socomec бе отличена от Frost & Sullivan с наградата "Технологичен лидер в UPS оборудването" 2015, съобщиха от DTS - Цифрови Преносни Системи, представител на Socomec у нас.
 
Socomec получава това отличие за осми път от 2003 г. насам. То се дава на базата на сравнение на водещите производители на UPS системи по света.
 
"Още от създаването си Socomec продължава да развива технологиите, използвани в своите UPS-и, като в същото време винаги гарантира, че направените нововъведения са фокусирани върху ползите за потребителите", посочва Frost & Sullivan в своя доклад от проучването за 2015 г.
 
Най-новата гама модулни UPS–и Green Power DELPHYS Xtend на Socomec са специално проектирани за големи центрове за данни. Устройствата се отличават с висока производителност, напълно мащабируем обхват и са базирани на блокове с мощност 200 kW. Ситемата може да бъде постепенно разширявана, за да осигури мощности до 1200 kW. Тази гъвкавост осигурява много предимства за центровете за данни на операторите, като позволява прогресивно управление на допълнителни инвестиции, енергия и намаляването на оперативни разходи.
 
Това е поредното признание, което Socomec получава от Frost & Sullivan след награди за: постижения в обслужването на клиенти (2003 г. и 2004 г.); иновативни продукти (2006 г.), най-добра стратегия в UPS продуктов обхват (2009 г.), продуктова иновация (2011 г.), диференциране на UPS продуктово направление (2013 г.), европейска компания на годината в UPS сектора (2014 г.), технологично лидерство в сферата на UPS оборудването (2015 г.).
     
Източник: DTS - Цифрови Преносни Системи

Ключови думи: DTS - Цифрови Преносни Системи   DTS   ДТС   Socomec   UPS  

Област: Електроапаратура  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...