Electrical Bulgaria  

Rittal предлага съвети за ефективно управление на центрове за данни

Rittal публикува нова бяла книга, озаглавена “Метрики в IT и центровете за данни”. Чрез нея ръководните кадри и IT мениджърите могат да се осведомят кои са важните индикатори за ефективно и безпрепятствено управление на центрове за обработка на данни.
 
Документът акцентира на това как мениджърите могат пълноценно да използват системи от различни показатели за оценка на ефективността на центровете за обработка на данни. В него се посочва, че ръководните кадри в сферата на информационните технологии трябва да съставят каталог с различни необходими параметри, които са специално създадени за различните приложения, с които се ползват.
 
Примерите в бялата книга включват ефективност на инфраструктурата на центровете за данни (DCiE) – показател, сравняващ цялостното функциониране на IT оборудването с цялостната мощност на центъра за обработка на данни; ефективно потребление на въглерод (CUE) – показател за дългосрочното потребление на ел. енергия в центъра за данни, базиран на обичайното потребление на електричество в страната; сезонен коефициент на енергийната ефективност (SEER) – показател за оценка на охлаждащото оборудване, при който значение има мястото на монтиране на оборудването и външната температура.
 
Документът може да бъде изтеглен безплатно от сайта на Rittal.
     
Източник: Rittal

Ключови думи: Rittal   Ритал   центрове за данни   дейта центрове  

ВиВ Изоматик
Подобни статии
Ехнатон
Light+Building 2024
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаКариериОбществени поръчки/Търгове
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...