Electrical Bulgaria  
Ритал
Ритал

МРРБ откри търг за абонаментно-техническо обслужване на електрообзавеждане - 11.07.2016

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши абонаментно-техническо обслужване на електрообзавеждането в четири обекта, както и сервизно обслужване на един трафопост с два трансформатора.

Обществената поръчка е с две обособени позиции. Първата включва поддържане на електрическата инсталация и електрообзавеждането, а също и доставка и монтаж на електроматериали и консумативи за тях, в две административни сгради на МРРБ и две сгради на ГД "ГРАО". Втората обособена обхваща: сервизно обслужване на трафопост със средно напрежение 10 КV (2х1000 КVА), собственост на МРРБ, съгласно изискванията на Правилника за безопасност и здраве при работа в електрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по електрически мрежи; измерване на импеданс (измерване на съпротивление на фаза защитен проводник), заземители, микроклимат, осветеност, изпитване на дефектнотокова защита и издаване на сертификат или протокол от орган за контрол; измерване съпротивление на заземители на мълниезащитната инсталация.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 58 000 лв.
Срок за получаване на офертите е 15 юли т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на министерството.

 

     
Източник: МРРБ: снимка: Pixabay

Ключови думи: МРРБ   поддръжка на електрическа инсталация   електрообзавеждане  

ВиВ Изоматик

Подобни статии

Ехнатон
Robotics-Bulgaria.com
ОБО

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Вайд Бул

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯБизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПроектиПредстоящоРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...